Az első Sólyom megérkezett

utazonet.hu - 2013. augusztus 19. 09:26

Vasárnap délután négy órát követően sikeresen landolt a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Sólyom Hungarian Airways első repülőgépe.

Bármekkora is a vita az új társasággal kapcsolatosan a magyar médiában,a helyszínen kiváló hangulatban telt a várakozás. A zsúfolásig megtelt Cargodomb (ez egy híres spotterhely, azaz innen szoktak fotózni a repülésért rajongók) közönsége nagyon hálás volt a repülőgép pilótáinak mind az iskolakörért, mind az alacsony áthúzásért, amikor pedig a pilóták a magyar trikolórt is kidugták az ablakon, akkor tetőfokára hágott a hangulat. 
 
 
Az Álmos Vezért (amelyet furcsa módon A'lmos Vezérnek írtak) megkapta az igen látványos vízsugár-kaput, amely a különleges időjárási viszonyok között egy előre meg nem rendelt, rövid de csodás szivárvánnyal is megörvendeztette a nagyérdeműt.
 
 
Az eseményen az utazonet.hu megbízásából is volt jelen kamera, így megmutatjuk a máshol nem látható képeinket, előbb azonban kezdjük egy szinten egyedi videófelvétellel az első Sólyom érkezéséről:

A repülőgép az esti órákban csöndben felszállt és visszatért Bournemouthba, ahonnan a korábbi órákban megérkezett, így jelenleg nem lehet megtekinteni a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtér betonján. Jöjjön akkor most a többi kép:

 

 

 

 

 

 

 

(A képekért és a videóért örök hálánk illeti Kinorányi Dávidot)

Ha tetszett a cikk, lájkold és írd le a véleményed!